Julenissen arrestert!

Barna brøt sammen i krampegråt da julenissen sloss og ble ført bort i håndjern.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familier som hadde tatt turen innom arrangementet «Santa Sails In» i Great Yarmouth i England i går, fikk seg et sjokk. Alt var duket for en skikkelig juletrefest. Nissen var på plass med sleden sin, fyrverkeriet lyste opp himmelen og spente barn gledet seg til å treffe nissen og hjelperne hans.

Så gikk alt galt.

Gråtende småbarn ble vitne til at den falske julenissen (35) sloss med en ung mann på markedsplassen, før politiet kom, satt håndjern på begge, og kjørte dem i fengsel.

Triste og nervøse

- En del barnefamilier ble vitner til opptrinnet. Barna ble selvfølgelig triste og nervøse da mannen de trodde var julenissen ble arrestert, sier en talsmann for politiet i Norfolk.

Flere av barna var så nedbrutt at politibetjenter måtte ta dem med til politistasjonen i Norfolk.

- Etter at nissen var arrestert, prøvde politiinspektør Bob Crombie å forsikre ungene om at det ikke var den ekte julenissen som ble pågrepet. Han forklarte også årsaken til at den falske nissen ble tatt, sier talsmannen til nyhetstjenesten Ananova.

Nissen tar avstand

Politiet forsikret alle barna om at julenissen akkurat nå jobber på spreng for å bli ferdig til gaveutdelingen.

- Politiet i Norfolk er sikre på at den ekte nissen ville tatt avstand fra mennesker som oppfører seg slik. Han fortsetter å forberede seg til høytida, og vil dele ut alle gavene til jul, forklarte politiet.

Den falske julenissen (35) ble sluppet fri seinere på kvelden, etter å ha fått en skikkelig advarsel av politiet. Ifølge Dagbladet.nos sentralt plasserte nissekilder har mannen ikke vært snill nok til at den ekte nissen kommer på besøk i år.

GJØR SEG KLAR: Den ekte julenissen varmer opp til jul. Han tar sterk avstand fra slossingen til den falske nissen.