Julenissen rikest

Forbes har rangert verdens rikeste tøysepersoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forbes rangerer til vanlig en liste over de rikeste personene i verden. Men denne gangen hadde de litt større vanskeligheter med å anslå formuene, siden personene de skulle rangere var fiktive, melder Nettavisen.

I samme stil som den seriøse listen, med omtaler og formueoversikter, konkluderer det anerkjente magasinet med at Julenissen er vinneren. Ifølge Forbes har han nemlig en uendelig formue.

Fantasifiguren Richie Rich er god for 24,7 milliarder dollar, og kom på annenplass. Nestemann på lista er Oliver «Daddy» Warbucks, som ifølge Forbes har en formue på 10 milliarder dollar.

Onkel Skrue, stakkar, må nøye seg med fjerdeplassen. Han kan i hvert fall trøste seg med at Gudbrand Gråstein ikke ser ut til å ha slått ham. Skrues formue er på en seriøs måte regnet ut til å være 8,2 milliarder dollar.

Oljen til J. R. Ewing holdt kun til en niendeplass på lista.

(NTB)

LIKSOMRIKEST:</B> Julenissen gir uendelig med gaver hver eneste jul i uoverskuelig fremtid. Altså har han uendelig tilgang på penger. Nå har han byttet ut Rudolf med et fly.
IKKE SÅ RIK:</B> Det hjelper at onkel Skrue bader i penger: Han havner på fjerdeplass. Men han er i alle fall verdens gjerrigste and.