Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Julenissene fikk tåregass

Verdens største julenissetreff i Wales endte i et gedigent fylleslagsmål, der fem nisser ble arrestert etter at politiet måtte gå inn med tåregass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Over 4000 kvinner og menn deltok i julenisseløpet i Newtown i Wales torsdag, og satte dermed ny verdensrekord i å samle flest nisser på samme sted. I fjor deltok rundt 3000 personer i det samme arrangementet.

Nisseslagsmål

Det hele begynte riktig så fredelig, med hele nisseballetten på beina for å løpe 3,2 kilometer til inntekt for 200 veldedige organisasjoner. I fjor fikk nisseløpet inn nesten en million kroner.

Men tørsten tok overhånd utover kvelden. Vitner forteller at flere av nissene var mer interessert i å finne nærmeste pub enn å fullføre løpet, og få timer seinere var flere drita fulle. Da rundt 30 av nissene barket sammen i et voldsomt nisseslagsmål, ble politiet tilkalt.

-  De så komplett idiotiske ut der de slo løs på hverandre i nissedrakter, forteller et vitne til Daily Mirror.

Fem arrestert

Politiet måtte til slutt ta i bruk tåregass og batonger for å skille de fulle julenissene fra hverandre. Fire politimenn ble lettere skadd i bruduljene. Fem mannlige nisser ble arrestert.

-  Slik oppførsel gir et velorganisert arrangement et dårlig rykte, sier polititjenestemann Gareth Slaymaker.

De fem fyllenissene ble løslatt dagen derpå - sannsynligvis i kraftig bakrus.

«BAD SANTA»: Her, Billy Bob Thornton i uskikkelig julenisses skikkelse.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media