Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Julie kjefter så høylytt på mannen at retten har gitt henne fem års skrikeforbud

Er beryktet i den engelske landsbyen.

MÅ HOLDE KJEFT: Julie Griffiths har fått beskjed av retten om å dempe seg. Foreløpig har ingen lyktes å få henne til å tone ned kjeftingen på ektemannen. Foto: SWNS / NTB Scanpix
MÅ HOLDE KJEFT: Julie Griffiths har fått beskjed av retten om å dempe seg. Foreløpig har ingen lyktes å få henne til å tone ned kjeftingen på ektemannen. Foto: SWNS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norman Griffiths (63) kan være verdens mest utskjelte mann. Kona Julie Griffith (43) er beryktet i den lille engelske byen Newcastle-under-Lyme like ved den kjente fotballbyen Stoke-on-Trent i Staffordshire mellom Birmingham og Manchester.  

Naboene har de siste 15 åra fortvilet, mens den skrikende kvinnen har skjelt ut ektemannen.

Beryktet De engelske avisene Daily Mail og The Sun har flere ganger skrevet om den skrikende kvinnen som terroriser ektemannen Norman og naboene med ville og uhemmede hyl.  

Myndighetene i Newcastle-under-Lyme har flere ganger advart Julie Griffith, og installerte tidligere i år et apparat for å måle lyden på fru Griffiths skriking.

Nå har Julie Griffith fått forbud av den lokale domstolen mot å skrike. Bryter hun forbudet, må hun regne med å bli fengslet.  

Fru Griffith har i flere år holdt naboene våkne med sin øredøvende skriking og utskjelling av ektemannen.

Under overvåkning Ifølge lokalavisa The Sentinel i Staffordshire skal Julie Griffiths utagerende skriking ha tiltalt de siste fire ukene. 

Dette til tross for at hun og familien har vært under observasjon av myndighetene de siste fem åra. Den siste måneden skal Julie Griffith hatt hele 31 voldsomme utbrudd.

Skrik og trusler som skal ha skremt livet av de fortvilte naboene. Sist skal hun også ha vrælt at hun skulle stikke mannen med kniv.  

Til tross for advarslene skal skrikingen fortsatt. Og da lydbåndene fra skrikingen ble spilt av i den lokale domstolen i Staffordshire, fikk dommeren nok. Da var det ikke nok med en såkalt ASBO - advarsel for anti-sosial-oppførsel.

Fem års forbud Nå har Julie Griffith fått skrikerforbud i fem år. Da lydbåndene ble avspilt i retten, fastslo politiadvokaten at lyden var grusom.

Julie Griffith har selv forklart til en sosialarbeider at hun skriker for å avreagere, og at hun mener jobben hennes som skiftarbeider kan være årsaken til at de usedvanlige høye lydene.  

Hun ønsket ikke å kommentere skrikeforbudet, da lokalavisa forsøkte å få henne i tale.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling