Julie Michelle (22) døde i Thailand

Cyanidmelding skyldtes «språklig misforståelse».

DØDE I THAILAND: 22 år gamle Julie Michelle Bergheim døde mandag i Thailand. Dødsårsaken er fremdeles et mysterium og vil mest sannsynlig ikke bli brakt på det rene før en endelig obduksjonsrapport er klar om flere uker. Foto: PRIVAT (PUBLISERT MED FAMILIENS SAMTYKKE)
DØDE I THAILAND: 22 år gamle Julie Michelle Bergheim døde mandag i Thailand. Dødsårsaken er fremdeles et mysterium og vil mest sannsynlig ikke bli brakt på det rene før en endelig obduksjonsrapport er klar om flere uker. Foto: PRIVAT (PUBLISERT MED FAMILIENS SAMTYKKE) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det er fortsatt et mysterium hvorfor 22 år gamle Julie Michelle Bergheim fra Drammen døde brått i Thailand mandag. Flere norske medier meldte i går at det var funnet cyanid i magen på kvinnen, men dette blir i dag bestemt tilbakevist.

Bergheims familie ønsker å avklare spekulasjonene rundt datterens dødsfall. Til Dagbladet sier 22-åringens mor at hun er svært opprørt og skuffet over den feilaktige informasjonen om mulig cyanidforgiftning.

- Hvis dere skal skrive om dette, vær så snill å sjekke fakta først. Det som VG bretter utover to sider i dag, stemmer jo ikke, sier hun til Dagbladet.

«Språklig misforståelse»Det var Nettavisen som i går først meldte om en mulig cyanidforgiftning etter at det svært giftige stoffet var funnet under de innledende undersøkelsene av avdøde Bergheim.

Denne informasjonen - som ifølge avisa var framsatt av politistasjonssjefen på Phi Phi-øyene - blir i dag avkreftet av det norske Utenriksdepartementet (UD).

- Politimannen som uttalte seg, har ingenting med etterforskningen å gjøre og er heller ikke politistasjonssjef, sier UDs kommunikasjonssjef Bjørn Jansen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer