Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Juritzen skuffet

Skuffet måtte Arve Juritzen i går innse at hans planer om å overta nyhetstjenesten for TVNorge aldri ville bli noe av. TV2 bestemte seg for å bruke opsjonen sin. Nå skal TVNorge og TV2 sammen lage «Aktuelt» for TVNorge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Da jeg ble spurt om å gå inn i forhandlingene om å lage nyhetene for TVNorge, fikk jeg forsikringer om at TV2 ikke ville bruke opsjonen. Det var altså ikke riktig, sier Juritzen.

Han er åpenbart oppgitt over sin største kundes opptreden i saken. TV2 kjøper brorparten av programmene Juritzens selskap lager, blant annet «TV2 hjelper deg». TV2 eier for øvrig 49 prosent av TVNorge.

- Det har ligget i kortene hele tida at vi i TV2 kom til å bruke opsjonen vi har til å levere nyheter til TVNorge, sier nyhetsredaktør Bjarne Berg til Dagbladet.
Han presiserer at formalitetene ikke er i orden, siden TV2-styret først skal behandle saken 10. februar.

- Og det er ikke avklart hvordan samarbeidet skal skje, sier Berg.

Han antyder at TV2 og TVNorges nye felles nyhetstilbud vil være på lufta på seinsommeren. Allerede i kveld blir det servert «Aktuelt» på TVNorge, produsert av folk som mistet jobbene sine i Nyhetskanalen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!