Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Juritzen snuser på Nyhetskanalen

Daglig leder Arve Juritzen i Juritzen AS tvproduksjon dukket overraskende opp på dagens skjebnesvangre styremøte i Nyhetskanalen. Det spekuleres nå i om Juritzen ønsker å gå inn i kanalen som investor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hva Juritzen AS tvproduksjon har lagt fram for Nyhetskanalens styre, er foreløpig ukjent.

Juritzen var med på styremøtet i rundt én time. Deretter hastet han ut av Nyhetskanalens lokaler med en hale av fotografer og journalister etter seg.

- Jeg vil ikke kommentere noe, smilte den solbrune programlederen før han forsvant ut av lokalene. Igjen stod et fulltallig pressekorps og de mange ansatte i Nyhetskanalen - uvitende om hva som egentlig er i gjære.

- Jeg er ikke mer optimistisk nå enn i dag tidlig, kommenterte klubbleder Ole Christian Tronstad til Dagbladet :på nettet.

Innleid hjelp

Advokat Leif Petter Madsen i advokatfirmaet Wikborg, Rein & Co var også med på dagens styremøte.

- Jeg er hentet inn for å gi bistand til styret slik at de går riktig fram, sa Madsen som ikke ville fortelle når han fikk henvendelse fra Nyhetskanalens styre.

Han vil heller ikke kommentere om kanalen står i fare for å bli slått konkurs.

Møter utover dagen

Hvor lenge styret vil sitte i samtaler, vet ennå ingen. Dagbladet :på nettet får opplyst at en eller annen form for løsning forventes i løpet av dagen.

Om det da vil dreie seg om oppsigelser, konkurs eller nytt økonomisk løft, er uvisst.

Klubbformann Tronstad regner med at de ansatte skal ha et allmøte med styreformann Tor Andresen senere i dag. Deretter skal de ha et eget klubbmøte for å diskutere det eventuelle tilbudet styre har å legge fram.

MULIG INVESTOR? Det spekuleres i om Arve Juritzen skal bli Nyhetskanalens redningsmann.
Arve Juritzen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!