Juryen klarer ikke bestemme seg

- Gud har en hånd med i alt, sier den pedofile presten Tony Alamo.

PEDOFIL EVANGELIST:  Tony Alamo (74) ledes ut av retten i forrige uke. Alamo er tiltalt for å ha transportert fem jenter så unge som åtte år over statsgrensene i USA for å ha sex med dem. Foto: AP Photo/Texarkana Gazette, Evan Lewis
PEDOFIL EVANGELIST: Tony Alamo (74) ledes ut av retten i forrige uke. Alamo er tiltalt for å ha transportert fem jenter så unge som åtte år over statsgrensene i USA for å ha sex med dem. Foto: AP Photo/Texarkana Gazette, Evan Lewis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går prosederte advokatene i rettssaken mot den pedofile presten Tony Alamo (74), som står tiltalt for å ha transportert fem jenter så unge som åtte år over statsgrensene i USA for å ha sex med dem.

Juryen begynte drøftelsen av saken i går torsdag, og holdt på i åtte og en halv time uten å komme til noen avgjørelse, melder Associated Press.

Får mer tid til drøftelseTo ganger kom juryen ut for å stille spørsmål til dommeren Harry F. Barnes, og hver gang trakk de seg tilbake for å diskutere videre.

Det er ikke sagt hva juryen lurte på, men både spørsmålene og dommerens svar ble avgitt skriftlig.

- Jeg forstår at dere stadig kommer videre i drøftelsen, men at dere trenger mer tid, sa Barnes til juryen ved gårsdagens slutt, og bad dem komme tilbake i dag fredag.

- Gud har en hånd i altAlamo sa utenfor retten at han ikke visste hva han skulle tro om tida juryen tok for å komme til en avgjørelse, ifølge Associated Press.  - Hvem vet? Gud har en hånd med i alt, sa han da politiet førte ham til en ventende bil.

Dersom Alamo blir dømt, kan han få 10 års fengsel og rundt 1,6 millioner kroner i bot for hvert tilfelle. Han risikerer dermed å ende sine dager i fengsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer