Sexmelding-saken:

Jusprofessor om sexmeldingen:
- Parodisk å bruke tid på dette sludderet

- Det er fortsatt et spørsmål om hvorvidt det i det hele tatt har skjedd noe kriminelt her.

SVÆRT GROV: Liv Signe Navarsete har fortalt partiet at hun mottok en svært grov melding for to år siden. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SVÆRT GROV: Liv Signe Navarsete har fortalt partiet at hun mottok en svært grov melding for to år siden. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag kveld gikk Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum hardt ut med en klar advarsel til den eller de som for to år siden sendte en grov sexmelding til Liv Signe Navarsete: Hvis du ikke står fram innen onsdag, så blir saken politianmeldt.

Det er viktig både for Navarsete, men også for de som var på turen, og som ikke har gjort det, at saken blir oppklart, mener Vedum.

- Hvis vedkommende ikke gjør det, har vi ikke flere virkemidler igjen å bruke. Da vil vi anmelde handlingen til politiet. Da kan de vurdere om det har skjedd noe straffbart. De kan også vurdere hvilke grep de kan ta for å finne ut hvem som har sendt meldingen, legger Vedum til overfor NTB.

«Vi har lyst på fitta di», het det i meldingen som var sendt fra Messenger-kontoen til tidligere statssekretær for Senterpartiet, Morten Søberg. Han var på en hyttetur med ti mann, og flere kjente Sp-profiler da meldingen ble sendt. Ingen har erkjent å ha sendt meldingen.

Søberg har forklart at han skal ha gått fra telefonen, og nekter for å ha noe som helst med meldingen å gjøre. Det samme gjør de andre ni som var med på turen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer