Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Justin ga sexy råd til pressen

Dagbladet.no møtte en spøkefull Justin Timberlake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Pop-guru Justin Timberlake har inntatt Danmarks hovedstad som årets vert av MTV Europe Music Awards, og det var en betongvegg av presse og filmkameraer som ventet på stjernen i København.

Dagbladet.no møtte en avslappet og tøysete «Sexy Back»-stjerne i dag.

- Været er virkelig fantastisk her. Veldig flott, sammeliknet med været i L.A, sa Justin Timberlake, og henviste til ugjestmild stiv kuling og horisontalt sludd, som dominerte København i dag.

- Ikke vær desperat

Justin har flere ganger tronet på lister over verdens mest sexy menn. Da en dansk journalist dristet seg til å spørre Justin om råd om hvordan være sexy for sin kone svarte en lattermild popstjerne:

- Det viktigste er å ikke se desperat ut. Jeg synes du skal overraske kona di med en reise. En reise til et sted med bedre vær. Da er det gode sjanser for at dere to klarer å bringe «sexy back».

- Mer detaljert kan jeg ikke være for det er nasjonale tv-kanaler tilstede her, spøkte Justin.

Sexy er bare image

Luring: En tøysete Justin Timberlake gav sexy råd til pressen da Dagbladet.no møtte stjernen. Foto: SCANPIX
Luring: En tøysete Justin Timberlake gav sexy råd til pressen da Dagbladet.no møtte stjernen. Foto: SCANPIX Vis mer

En litt flau superstjerne svarte overrasket på spørsmålet om hvordan han oppfatter å være et sexsymbol.

- Sexsymbol? Meg? Takk! Ehhmm. Jeg skal ikke si at jeg ikke har skapt en stil til dette albumet, men jeg prøver å ikke tenke på det. Det er bare et show og et image, og del av det morsomme av å stå på scenen.

- Det som gleder meg mest er familien min og de to hundene mine, jeg vet ikke hvor sexy akkurat det er, sa en beskjeden Timberlake.

Boyband-stempel

Solosuksessen som startet i boybandet «`N Sync» var temaet da Justin ble spurt om hvorfor han har sluppet så lett i fra det at han startet som boybandartist.

Men artisten var og ble i tøysehumør, og noe seriøst svar var dermed ikke å oppdrive.

- Det er fordi jeg er amazing! sa Justin.

Dagbladet.no følger MTV Europe Music Awards i København. Les intervjuer med stjernene og få med deg alt om showet, musikkprisene og festene her på Dagbladet.no.