USA:

Justin kysser biller og mark: - Galskap

Har du gått lenge og tenkt på hvordan du skal få kysset humla i hagen? Fortvil ikke - Justin har svaret.

KYSS I VEI: Justin har gjort det mulig for alle som elsker insekter å komme litt nærmere. Foto: Privat.
KYSS I VEI: Justin har gjort det mulig for alle som elsker insekter å komme litt nærmere. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som liten gutt likte Justin «Legboot» (34) fra Florida i USA å følge med på insektene som sneglet seg rundt i hagen.

Han kunne sitte i gresset og høre humla suse i timevis, mens han utforsket sommerfugler, biller og gullveps.

Da han ble eldre la han interessen fra seg, og ga ikke de hundrevis av insektartene som svirret rundt i hagen noe mer oppmerksomhet.

Inntil han en dag bestemte seg for å komme nærmere dem enn noen gang.

- Ganske sykt

Torsdag 20. april hadde Justin nylansering av sin noe bisarre oppfinnelse «instektkysser», eller «Bug Kisser». Det er en innretning som skal gjøre det mulig for alle insektelskere i verden å kysse favorittkrabatene sine.

Innretningen har et munnstykke som kan minne om en smokk, med et par mikro-lepper festet til.

- På denne måten kan du ta det et steg videre med de virvelløse dyrene, sier Justin til Dagbladet, med en tydelig ironi underliggende.

- Det er ganske sykt, hva? Utrolig at ingen har funnet på dette før, sier han og ler.

Videre forteller han at kysseren kommer med en insektbok, hvor man kan krysse av og føre inn hvor mange kryp man har kysset.

FØR INN: I denne boka kan du lese om ulike insekter som befinner seg i naturen - og i tillegg huke av på de du har kysset. Foto: Privat.
FØR INN: I denne boka kan du lese om ulike insekter som befinner seg i naturen - og i tillegg huke av på de du har kysset. Foto: Privat. Vis mer

Skaper reaksjoner

Den siste tida har det strømmet inn med reaksjoner i innboksen til Justin. Mange tror han er gal.

- Noen hyller dette og andre mener det er det verste de har sett, fortsetter han.

På TikTok er det over en halv million mennesker som følger med på Justin og hans turer ut i naturen hvor han kysser insekter.

Et av klippene som har gått viralt, er en snutt hvor han kysser en gresshopper. Den er sett over 15 millioner ganger, og har fått over 20 000 kommentarer. De fleste er av god art, men enkelte ser ikke humoren i oppfinnelsen.

- Dette er bare galskap, skriver en følger under klippet.

Selv tar ikke Justin til seg kritikken som måtte komme.

- Dette er bare gøy. Jeg kysser biller og mark og folk elsker det. Veps var litt skummelt da, innrømmer han.

Han presiserer at insektkysseren er laget for moro skyld. Likevel tror han oppriktig at enkelte vil sette pris på oppfinnelsen.

@legbootlegit What bugs should I kiss next? 🪲🐞🦗🐝#bugs #entomology #insects #smooth #weird ♬ original sound - Legboot

«Leppene mine er sterke»

Selv om den lille insektkysseren er nokså oppsiktsvekkende, kan det tenkes at Justin har funnet opp kruttet på nytt. Allerede i februar kunne nemlig Dagbladet melde at et universitet i Kina hadde laget en kyssemaskin for mennesker i langdistanseforhold.

Justin selv sier han ikke har hørt om den nevnte maskinen og at han ikke har tatt inspirasjon derfra. Samtidig innrømmer han at han kom over ideen ved en tilfeldighet.

- En dag jeg gikk en tur så jeg et klistremerke hvor det sto: «Jeg vil kysse hvert eneste insekt, men de er så små og leppene mine er så sterke». Først syntes jeg det var hysterisk. Så tenkte jeg at jeg burde hjelpe dette mennesket, sier gründeren og ler.

Han sier han er fornøyd med produktet, og røper at han har solgt noen hundre kyssere siden lanseringen gikk av stabelen.

produktets nettside, hvor insektkysseren er satt til å koste 170 norske kroner, har flere kjøpere tatt til kommentarfeltet:

«Produktet du ikke visste at du trengte. Fantastisk», skriver en.

«Her gir du folket det vi vil ha», skriver en annen. En tredje skriver at hun gleder seg til å teste ut innretningen, og legger til at hun har «kysset biller feil i all sin tid».

DÅRLIG STEMNING: Det oppstår dårlig stemning i «Gift ved første blikk» under bryllupsmiddagen til det ene paret. Video: Luna Lea / Discovery+. Reporter: Luna Lea/Thea Hope. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer