<strong>GÅR AV:</strong> Justisministeren på Kypros, Kypros Chrysostomides, går av etter at en dobbeltdrapsdømt rømte. Foto: SCANPIX AFP / ATTILA KISBENEDEK
GÅR AV: Justisministeren på Kypros, Kypros Chrysostomides, går av etter at en dobbeltdrapsdømt rømte. Foto: SCANPIX AFP / ATTILA KISBENEDEK Vis mer

Justisminister gikk av etter rømming

Dobbeltdrapsdømt rømte fra privat klinikk på Kypros.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Justisministeren i Kypros går av etter at en fange som sonet to livstidsdommer rømte fra en privat klinikk i forrige uke.

Kypros Chrysostomides leverte avskjedssøknaden onsdag, og den ble kort tid senere godkjent av landets president Demetris Christofias.

Chrysostomides går av etter at en fange som er dømt for å ha drept en svensk og en ukrainsk kvinne i 1994, rømte fra en privat klinikk forrige fredag.

Fangen hadde i lang tid vandret fritt rundt, etter at han hadde funnet et vindu uten vakthold på klinikken. Sykehusledelsen hevder at de ba myndighetene flytte fangen til et sikkert rom, men at forespørselen ble avslått.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer