Justo (36) flyktet fra politiet - ble tatt av alligator

Skulle stjele bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Justo Padron (36) ble oppdaget av politiet mens han prøvde å stjele en bil, og flyktet. Men flukten endte i gapet på en alligator, skriver Local10.com.

Brøt seg inn

Hendelsen skjedde sist torsdag. Padron og en medskyldig, Heriberto Rubio (37), var i full gang med å bryte seg inn i en bil som sto parkert ved et konferansesenter i Miccosukee indianerreservat i Florida, da politiet plutselig dukket opp.

De to la på sprang. Rubio ble tatt igjen og pågrepet, men Padron løp fra politiet og hoppet i en innsjø i nærheten. Ved innsjøen er det imidlertid satt opp et advarselsskilt som lyder: «Fare! Levende alligatorer.»

Øyenvitner sier de så en alligator nærme seg, og ropte til Padron at han skulle svømme tilbake til bredden. Da han til slutt oppdaget alligatoren, skrek han før han ble dratt under overflaten.

Neste dag ble liket hans funnet av dykkere på 15 meters dyp, med tydelige bittmerker på overkroppen, og den lokale patologen fastslår at han ble drept av en alligator.

Poncho

Det som ble antatt å være den aktuelle alligatoren, en velkjent sværing på 2,8 meter ved navn Poncho, ble fanget og brakt til en alligatorpark sammen med en mindre artsfrende, og til slutt avlivet, etter at en medisinsk sakkyndig slo fast at det var han som hadde drept Padron.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer