Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Juul/Rød-Larsen fikk fredstvillinger

Gratulasjonene strømmer inn fra Midtøsten etter at Mona Juul og Terje Rød-Larsen fikk to velskapte barn i formiddag, med to minutters mellomrom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paret har fått personlige gratulasjoner fra Israels statsminister Ehud Barak og fredsprisvinner Shimon Peres. Libanons president og statsminister har også kastet seg på gratulasjonsbølgen.

Utenriksminister Thorbjørn Jagland har ringt og gratulert de nybakte tvilling-foreldrene.

Paret fikk en gutt og en jente. Gutten veier 2700 gram og er 46 centimeter lang. Han ble født klokka 10.24. Jenta veier 2260 gram og er 45 centimeter lang. Hun ble født to minutter seinere, skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding som de har formidlet for paret.

- Jeg ser fram til en ny familiesituasjon med stor glede. Det blir nok noen kortere reiser i Europa og regionen, men bortsett fra det blir jeg hjemme i overskuelig framtid, sa Terje Rød-Larsen i et intervju med Dagbladet rett før helga.

Pressetalsmann Karsten Klepsvik ved Utenriksdepartementet opplyser til Dagbladet.no at paret og sykehuset ikke ønsker å la pressen fotografere barnene. Dagbladet.no har ikke lyktes i å få tak i den stolte tvillingpappaen i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media