Juventus tapte sin andre finale

Real Madrid tok sin sjuende europacup-tittel etter å ha slått Juventus 1-0 i finalen i dag. Juventus som har spilt i de tre siste mestercupfinalene, gikk på sitt andre strake finaletap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den jugoslaviske landslagsspissen Predrag Mijatovic ble kampens store helt med godt spill og kampens eneste scoring. 22 minutter ut i andre omgang fyrte Brasils fryktede venstreback Roberto Carlos av et langskudd fra skrått hold. Juventus-forsvaret fikk

ikke avklart det harde skuddet skikkelig, Mijatovic snappet opp returen og løftet ballen i mål fra kort hold.

Åpnet friskt

Kampen var den eneste muligheten for Real å kvalifisere seg til neste års mesterliga ettersom de bare klarte fjerdeplass i den spanske serien. Juventus på sin side får også være med neste sesong som italiensk seriemester.

Juventus åpnet friskest av de to lagene og produserte en del farlige muligheter tidlig i kampen. Men tyskeren Budo Illgner i Real-målet spilte stort, og holdt laget inne i kampen. Spanierne kom langt bedre med utover i omgangen. Spanierne åpnet best i

andre omgang og fram til scoringen klarte de å sette press på det bunnsolide italienske forsvaret.

Etter målet forsøkte Juve desperat å komme til scoring, men Real red stormen av foran nesten 15 000 spanske tilhengere på tribunen.

(NTB-Reuters)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer