Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kadavermysteriet oppklart

Flaue jegere ryddet opp kadavre. La ut 18 døde dyr for revejakta - glemte å rydde opp.

MYSTERIET OPPKLART: Dette synet møtte Gry-Jane Jacobsen Ngazo fra Balsnesodden i Tromsø da hun gikk tur på familiens eiendom på lørdag. I går fortalte hun til Dagbladet at hun var rystet over synet. I dag har kadaverfunnet fått en forklaring: i forbindelse med revejakta la jegere ut åte - som de glemte å rydde opp. Foto: Privat.
MYSTERIET OPPKLART: Dette synet møtte Gry-Jane Jacobsen Ngazo fra Balsnesodden i Tromsø da hun gikk tur på familiens eiendom på lørdag. I går fortalte hun til Dagbladet at hun var rystet over synet. I dag har kadaverfunnet fått en forklaring: i forbindelse med revejakta la jegere ut åte - som de glemte å rydde opp. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går skrev Dagbladet om Gry-Jane Jacobsen Ngazo fra Balsnesodden i Tromsø kommune som lørdag gjorde et makabert funn på familiens eiendom:

Da hun var ute og gikk tur fant hun kadavre etter rein, to rever, elleve geitekje og to sauer, skrev Nordlys.

- Det så ut som en slagmark. Jeg ble helt rystet, det var et grusomt syn, sa Jacobsen Ngazo til Dagbladet i går.

Men nå har saken blitt oppklart:

Beklaget seg I går kveld ringte flaue jegere til hennes bror og forklarte at det var dem som hadde lagt ut kadavrene i forbindelse med revejakta.

- De beklaget seg og var lei seg. De fortalte at de nå har ryddet opp kadavrene, sier en fornøyd Jacobsen Ngazo.

- Dette ble nok blåst litt ut av proporsjoner, men det vi ville var jo at noen skulle rydde det opp, sier hun til Dagbladet.

Ifølge Jacobsen Ngazo hadde jegerne spurt broren hennes, som eier eiendommen, om de kunne jakte på rev i området - det de ikke hadde spurt om var å legge ut åte.

- Jeg har ikke noe i mot at de legger ut åte, men det var kanskje litt i overkant. De 18 dyra lå få meter fra hovedveien hvor vi går og kjører, og det er slik vi oppdaget det, forklarer Jacobsen Ngazo.

Hun tror kadavrene har ligget under snø og is hele vinteren og først ble synlig nå som snøsmeltingen er i gang.

RYDDET OPP: Kadavre etter rein, to rever, 11 lam og to sauer lå strødd på Balsnesodden i Tromsø. Foto: Privat
RYDDET OPP: Kadavre etter rein, to rever, 11 lam og to sauer lå strødd på Balsnesodden i Tromsø. Foto: Privat Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media