FOTBALLSØNNEN TILBAKE I TRIPOLI:  Den drepte libysike presidenten Muammar Kadhafis tredje eldste sønn, Saadi Kadhafi, er tilbake i Libyas hovedstad Tripoli etter å ha blitt utvist fra Niger. Her på et rekonstruert bilde fra 2006 fra et fotoalbum som ble funnet i en Kadhafi-residens. FOTO: AFP/NTB Scanpix.
FOTBALLSØNNEN TILBAKE I TRIPOLI: Den drepte libysike presidenten Muammar Kadhafis tredje eldste sønn, Saadi Kadhafi, er tilbake i Libyas hovedstad Tripoli etter å ha blitt utvist fra Niger. Her på et rekonstruert bilde fra 2006 fra et fotoalbum som ble funnet i en Kadhafi-residens. FOTO: AFP/NTB Scanpix.Vis mer

Kadhadi-sønn tilbake i Libya

Eks-fotballproff Saadi utvist fra Niger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av sønnene til Libyas tidligere president Muammar Kadhafi har kommet til Libyas hovedstad Tripoli etter at han er blitt utvist fra Niger, opplyser den libyske regjeringen, ifølge Reuters.

Saadi Kadhafi flyktet til Niger i forbindelse med at hans far ble styrtet i det NATO-støttede opprøret i 2011.

- Den libyske regjeringen tok i dag imot Saadi Kadhafi, og han er kommet til Tripoli, heter det i en uttalelse fra regjeringen til statsminister Ali Zeidan.

Den drepte libyske dikatoren hadde offiselt åtte sønner og en datter.

Saadi Kadhafi, som nå er tilbake i hjemlandet, var en kort periode profesjonell fotballspiller i Sampdoria i Serie A i Italia.

(NTB/Dagbladet).