KRANGLER: I et intervju med CNN sier Saadi Kadhafi (t.v.) at den mer kjente broren Saif al-Islams TV-opptreden for noen dager siden førte til at samtalene om overgivelse av Bani Walid brøt sammen. Foto: AFP/Scanpix
KRANGLER: I et intervju med CNN sier Saadi Kadhafi (t.v.) at den mer kjente broren Saif al-Islams TV-opptreden for noen dager siden førte til at samtalene om overgivelse av Bani Walid brøt sammen. Foto: AFP/ScanpixVis mer

Kadhafi-brødre i strid om forhandlinger

To av Muammar Gaddafis sønner krangler om hvordan restene av regimet skal forholde seg til Libyas overgangsråd og forhandlingene om byen Bani Walid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et intervju med CNN sier Saadi Gaddafi at den mer kjente broren Saif al-Islams TV-opptreden for noen dager siden førte til at samtalene om overgivelse av Bani Walid brøt sammen.

Byen sørøst for hovedstaden Tripoli er en av de siste byene Gaddafi-lojale soldater kontrollerer. Saadi sier han selv oppholder seg i nærheten av byen, men bedyrer at han ikke har sett verken broren eller faren Muammar Gaddafi på to måneder.

Saif al-Islam sa for noen dager siden at det ikke var aktuelt å overgi seg og at Gaddafis styrker ville fortsette å kjempe.

Opprørerne og overgangsrådet har utsatt en frist satt til helgen om at Gaddafis styrker skulle overgi seg. Opprørsstyrkene har omringet Bani Walid, men har inntil videre utsatt planene om å angripe byen.

(NTB)