Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kadhafi har godtatt plan for å løse konflikten

Det sier Sør-Afrikas president Jacob Zuma.

- HAR GODTATT PLAN: Ifølge Sør-Afrikas president Jacob Zuma har Libyas leder Muammar Kadhafi godtatt «et veikart» som er utarbeidet av Den afrikanske union for å finne en løsning på konflikten i Libya. Her vinker han fra bilen utenfor presidentpalasset i Tripoli etter møtet med afrikanske ledere i Den afrikanske union (AU). Foto: Reuters/Louafi Larbi/Scanpix
- HAR GODTATT PLAN: Ifølge Sør-Afrikas president Jacob Zuma har Libyas leder Muammar Kadhafi godtatt «et veikart» som er utarbeidet av Den afrikanske union for å finne en løsning på konflikten i Libya. Her vinker han fra bilen utenfor presidentpalasset i Tripoli etter møtet med afrikanske ledere i Den afrikanske union (AU). Foto: Reuters/Louafi Larbi/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Libyas regjering har godtatt et plan fra Den afrikanske union (AU) for å løse konflikten i landet, sier Sør-Afrikas president Jacob Zuma.

- Vi må gi våpenhvile en sjanse, sa Zuma i kveld etter å ha vært i samtale med Libyas leder Muammar Kadhafi.

Kadhafi har en gang tidligere erklært våpenhvile uten at det skjedde noen endringer i de massive militære handlingene.

Zuma sier Kadhafis regime har godtatt «et veikart» som er utarbeidet av Den afrikanske union for å finne en løsning på konflikten i Libya, melder nyhetsbyrået Reuters.

En AU-delegasjon skal nå reise fra Libyas hovedstad Tripoli til opprørshovedstaden Benghazi for å holde samtaler med opprørerne.

Opprørerne har til nå sagt at de ikke vil gå med på noen våpenhvile som innebærer at Kadhafi blir sittende med makten.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media