Kadhafis oljeminister hoppet over til opprørne

Skal ha rømt til øy i Tunisia.

STAKK FRA KADHAFI:  Tidligere statsminister i Libya, nå oljeminister og styreformann i det mektige statsoljeselskapet NOC, Shukri Ghanem, har gått over til opprørerne og har hoppet av til Tunisia, ifølge tunisiske sikkerhetskilder og opprørsledelsen i Libya. Muammar Kadhafis regime har ennå ikke kommentert saken. Her er Ghanem omringet av reportere på et OPEC-møte i Wien 1. februar 2008. ARKIVFOTO: SAMUEL KUBANI, AFP/SCANPIX.
STAKK FRA KADHAFI: Tidligere statsminister i Libya, nå oljeminister og styreformann i det mektige statsoljeselskapet NOC, Shukri Ghanem, har gått over til opprørerne og har hoppet av til Tunisia, ifølge tunisiske sikkerhetskilder og opprørsledelsen i Libya. Muammar Kadhafis regime har ennå ikke kommentert saken. Her er Ghanem omringet av reportere på et OPEC-møte i Wien 1. februar 2008. ARKIVFOTO: SAMUEL KUBANI, AFP/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer