Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kadhafis sønn bortført i Libanon

Det hevder libanesiske sikkerhetskilder.

HEVDER SØNNEN ER TATT: Libanesiske sikkerhetsvakter hevder Kadhafis sønn er kidnappet i Libanon. Foto: Veronika Lukasova / Scanpix
HEVDER SØNNEN ER TATT: Libanesiske sikkerhetsvakter hevder Kadhafis sønn er kidnappet i Libanon. Foto: Veronika Lukasova / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av sønnene til tidligere Libya-diktator Muammar Kadhafi ble fredag tatt som gissel i Libya, ifølge libanesiske sikkerhetskilder.

Senere fredag kveld ble en video av det som skal være den bortførte sendt på libanesisk TV, der han ba de som har informasjon om bortføringen av Moussa Sadr stå fram. Den iranskfødte religiøse lederen forsvant under mystiske omstendigheter under et besøk i Libya i 1978.

Hannibal Kadhafi, som har libanesisk kone, er en velstående forretningsmann som er kjent for sin utsvevende livsstil. Han flyktet til Algerie etter opptøyene i 2011 som endte med farens fall fra makten, og gikk senere i eksil i Oman.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media