Kadir og Ian druknet da de skulle redde hunden sin

Hoppet i iskald elv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||LONDON (Dagbladet): De to britiske kompisene skulle bare ut å lufte hundene sine langs Themsen. Det ble skjebnesvangert.
Plutselig hoppet hunden til 19 år gamle Kadir Shillingford ut i elva ved slusen Penton Hook Lock. Hunden ble tatt av den strie strømmen. Kadir så kjæledyret sitt kjempe mot vannmassene. Resolutt kastet han seg uti for å redde hunden sin, skriver Daily Mail.     
Tatt av fossen
Den veltrente 19-år gamle rugbyspilleren ble overmannet av det iskalde vannet. I et forsøk på å hjelpe bestevennen, stupte Ian Coy i elva. Sjokkerte forbipasserende så hvordan de to guttene kjempet for livet før de ble tatt av en foss.
Ingen av dem kom til overflaten igjen.  
Hunden som Kadir ofret livet for, krabbet opp på elvebredden — uskadd.
Ofret livet
Politiets dykkere hentet de to unge mennene opp fra elva, mens Ian Coys familie var sønderknuste vitner. Faren måtte identifisere sønnen. -Det er det vanskeligste jeg noensinne har måttet gjøre, sa Andrew Coy til den britiske avisen Daily Mail. Moren forteller at Coy og Kadir ofte gikk til elva med hundene sine som de var så glad i. At de søkte fred og ro der ved Themsen.
- Sønnen min levde livet til det fulle. Han kan ikke ha tenkt på at han risikerte sitt eget liv for å redde sin beste venn. Han handlet på instinkt. Jeg kommer alltid til å elske ham, sa Collette Coy.
Lys ved elvebredden

Venner samlet seg senere på ulykkesstedet og tente lys for de døde kameratene. På facebook skrev de om sjokket over å miste, om drømmer de to guttene aldri skulle bli oppfylt og tomheten de som venner satt igjen med.

DRUKNET: Ian Coy (19)
DRUKNET: Ian Coy (19) Vis mer
DRUKNET: Kadir Shillingford (19)
DRUKNET: Kadir Shillingford (19) Vis mer