Kadras redningsmann avhørt

Mannen som hjelp Kadra Yusuf inn i en drosje natt til torsdag var en bekjent av henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To vitner er avhørt av politiet i Oslo i går etter overfallet på Kadra Yusuf (26) i Møllergata som skal ha skjedd natt til torsdag. Begge personene bekrefter hennes historie og er venner eller bekjente av den norsk-somaliske kvinnen, skriver Dagsavisen.

I motsetning til tidligere beskrivelser fra den fornærmede, er redningsmannen til Yusuf ikke den ukjente drosjesjåføren. En av dem som er avhørt er den egentlige redningsmannen, ifølge politiet.

- Han var en av Kadras venner som var med henne på utestedet Sikamikanico, sier politioverbetjent Janne Stømner ved Oslo politidistrikt.

Kadras redningsmann så det meste av overfallet og har forklart politiet at to av de somaliske mennene var særlig aktive.

- Vi har ennå ingen klare mistenkte, men vi håper å finne så gode bilder at gjerningsmennene kan kjennes igjen, sier Stømner.

- Vi trenger folk som har sett hendelsen, kanskje fra et av utestedene i nærheten, sier vaktleder Håkon Berg ved Sentrum politistasjon i Oslo.

Kadras redningsmann avhørt
REDNINGSMANN AVHØRT: Redningsmannen etter overfallet på norsk-somaliske Kadra Yusuf (26) ble avhørt av politiet i Oslo i går. Han er i hennes omgangskrets. Foto: Cornelius Poppe/SCANPIX