Norges største:  Leiligheten som skal være Norges største ble solgt for 35 millioner, og ligger i dette bygget. Foto: Iván Kverme /Finansavisen
Norges største: Leiligheten som skal være Norges største ble solgt for 35 millioner, og ligger i dette bygget. Foto: Iván Kverme /FinansavisenVis mer

Kaffearving kjøpte Norges største leilighet

35 millioner kroner lå på bordet før prospektene ble trykket opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Det var kaffearving Lars Staff som la 35 millioner kroner på bordet før selger Axel Eitzen og megler Odd Kalsnes hadde trykket opp prospektene på kjempeleiligheten i Drammensveien 89B på Skarpsno i Oslo.

Det går frem av tinglysningen, skriver Finansavisen.

Under takst Prisen tilsvarer prisantydningen, men var fire millioner under taksten.

Leiligheten på 486 kvadratmeter skal være Norges største leilighet på ett plan.

Ifølge avisen må Staff med all sannsynlighet ut med 10-20 millioner kroner for å bringe leiligheten i skipsrederstil fra 60-tallet opp i dagens standard.

Solgte til Midelfart Staff solgte like før sin gamle villa i Holmenkollen til Hermine Midelfart og Peter Malling for 60 millioner kroner, så finansieringen er på plass.

Leiligheten er pantsatt for hele kjøpesummen på 35 millioner kroner til fordel for Swedbank Norge, skriver Finansavisen.

Staff og hans kone Monica kan blant annet glede seg over fire stuer med utsikt mot Frognerkilen og Oscarshall. I tillegg til mange våtrom og soverom kommer både bibliotek og vitrinerom til glass, stentøy og bestikk.

Flere nyheter Solgte Norges største for 35 millioner - tidenes mest lettjente meglerhonorar?
Bråstopp i salget av nye boliger
Her går boligkjøperne fullstendig berserk