Kaia funnet i god behold

Den stakkars vorsteren har vært innesperret i en stjålet bil i to døgn. Uten mat og vann, og uten å gå på do.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vorsterhunden Kaia (2), som forsvant fra Trondheim sentrum i en stjålet bil, fredag kveld, er nå funnet i god behold. Det bekrefter en overlykkelig hundeeier, Bente Elisabeth Ryen (24), overfor Dagbladet.no.

- Jeg er så glad, så glad nå, sier Bente da Dagbladet.no ringer, 15 minutter etter at hun har fått Kaia tilbake i hjemmet.

Hunden ser ut til å være i god behold fysisk, selv om den har stått innesperret i en parkert bil siden fredag. Vorsteren har verken spist eller drukket på de to døgnene.

- Men hun måtte veldig på do da vi fikk henne ut. Hun hadde holdt seg i to dager inne i bilen, det var helt tørt der inne, forteller Bente Elisabeth Ryen.

Det var politiet som fant den stjålne bilen med hunden i, etter at noen hadde tipset politiet om bråk. Bilen stod ikke så langt unna stedet den hadde blitt stjålet fra.

Kaia lå i et bur i en beige Toyota HiAce, da bilen ble stjålet fredag kveld. Hundeeier Bente Elisabeth Ryen (24) varslet ferjeselskaper, grenseoverganger og hundeklubber i Sverige, i jakten på hunden. Hun utlovet også en dusør på 5000 kroner.

Biltyvene, som etterlot Kaia alene i bilen, er foreløpig ikke tatt.

(Dagbladet.no)

GJENFORENT: </B>Kaia (2) er nå gjenforent med en lykkelig matmor Bente Elisabeth Ryen.