Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kajakkpadler savnet etter padletur

Kom ikke tilbake på jobb etter påsken.

SAVNET:  Magnar Johannessen Grødem (30) er meldt savnet etter han ikke kom tilbake fra en padletur i påsken. Foto: Politiet
SAVNET: Magnar Johannessen Grødem (30) er meldt savnet etter han ikke kom tilbake fra en padletur i påsken. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 30 år gammel mann er savnet etter at han ikke kom tilbake fra en padletur i påsken.

Savnede, Magnar Johannessen Grødem, la ut på padletur i kajakk fra Stavanger på langfredag i retning mot nord. Etter planen skulle han padlet til familie i Haugesund, men planen var ifølge politiet noe væravhengig.

Han ble meldt savnet i dag, etter at han ikke møtte på jobb etter påskeferien.

- Savnede er en erfaren padler som er vant til å klare seg selv i naturen. Han var godt utstyrt med sovepose og telt. Det er mange øyer i området, så det er håp om at han har søkt ly her. Men det har vært en del vind, som vi ikke liker, sier operasjonsleder i Rogaland politidistrikt til Dagbladet.

Hovedredningssentralen har i dag startet søk etter savnede fra blant annet Sea King-helikopter og småfly. Søket ble midlertidig innstilt da mørket falt på. All båttrafikk i området er også bedt om å holde utkikk, uten at dette foreløpig har gitt resultater.

Politiet i Rogaland ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha observert Grødem etter 1.4.

Grødem er 182 centimeter høy. Han har normal, slank kroppsbygning, blå øyne, kort blondt hår og snakker rogalandsdialekt. Han hadde trolig på seg en rød redningsvest. Kajakken han benyttet var blå oversiden og hvit på undersiden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!