Kalddusj på en tirsdag

- IT-markedet har godt av en nedkjøling, sa investor Fred. Olsen da IT-Norge møttes til «networking» i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Fallet på IT-aksjene får ingen negative konsekvenser for IT Fornebu. Heller tvert imot. Det som har skjedd de siste dagene gjør at vi må satse enda kraftigere, sa Fred. Olsen, investor i IT Fornebu.

Da stort og smått innen norsk IT-bransje var samlet i Hangar 4 på Fornebu til «First Tuesday»-treff i går kveld, var det framtida han ville diskutere. Ikke krisen.

Ingen krise

- Kursfallet vi opplever nå er en helt naturlig korreksjon etter lang opptur, sa Fred. Olsen. Den kjente investoren tror utviklingen snart vil snu igjen. Heller ikke Karl-Christian Agerup, investor i Venture Partners og leder av «First Tuesday» i Oslo, går god for panikkstemning i IT-bransjen.

- Mange investorer har tapt mye penger, men for de fleste er dette bare tall på papiret. Det er jo bare å se hvor mange som møter opp her i dag, sier Agerup.

Gode ideer

Med få unntak er «First Tuesday»herrenes aften. Konseptet har sitt utspring i London, og innebærer at datahjerner og investorer møtes på tirsdager for å diskutere mulige prosjekter. For å vite hvem som er hvem, er investorene utstyrt med grønne skilt, idémakerne med gule. Oppmøtet forteller at børsfallet så langt ikke har skremt investorene til å holde seg hjemme.

vibeke.madsen@dagbladet.no