Kaldest i natt: minus 32,4

Kulderekordene for november faller. Onsdag og torsdag blir det kaldere.

KLARVÆR OG FROSTRØYK:  Oslo kan få minimumstemperaturer ned mot minus 20 grader de to første døgnene. FOTO: HANS ARNE VEDLOG.
KLARVÆR OG FROSTRØYK: Oslo kan få minimumstemperaturer ned mot minus 20 grader de to første døgnene. FOTO: HANS ARNE VEDLOG. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Minus 32,4 og 31,8.  Smak på tallene og knepp igjen jakka.  Kyrkjestølane på Filefjell og Tynset i Østerdalen var de to stedene i Norge i natt der minimumstemperaturen krøp under 30 grader.

Her kan du sjekke temperatur- og værvarsel der du skal være.

Kyrkjestølane i Vang kommune i Oppland er riktignok en ubemannet målestasjon i ei hyttegrend, men folk på Tynset merker kulda på ordentlig. De har også mest erfaring i å greie seg med slike temperaturer.

- Det er ingen tegn i formiddag til at det blir noen endringer i langtidsvarselet. Det blir enda kaldere i Sør-Norge onsdag og torsdag, før temperaturen går litt opp mot helgen, sier vakthavende meteorolog Kristian Gislefoss ved Meterorologisk institutt til Dagbladet.

Oslo: minus 18? Prognosene fra hans egne fagkolleger sier ned mot minus 18 på Blindern og andre punkter i Oslo.

- Det blir kaldt, iallefall minus 15, kommenterer Gislefoss.

Først i morgen kommer novemberstatisitikken fra Meteorologisk institutt, men helt fra sør opp til Nordland står novemberrekordene for fall.

Namskogan i Nord-Trøndelag hadde minus 26,8 på det kaldeste i natt. Så kaldt har det ikke vært i november siden målestasjonen der ble etablert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer