Kalkunkamp ga skallebank

Tilsynelatende blottet for juleglede støtte de to kvinnene sammen over den siste kalkunen i frysedisken. Det endte med at den ene slo den andre i hodet med den frosne fuglen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kalkunen var den siste i butikken i Barry i Wales, og begge kvinnene hadde satt øynene i fuglen, som kjent en uunnværlig del av den tradisjonelle britiske julemiddagen. Etter en mindre slåsskamp inne i butikken vant den eldste og tok trofeet med seg til kassa. Men ute på parkeringsplassen møttes de to kamphønene igjen.

- Jeg håper den svir seg, ropte den yngre kvinnen. Den andre kvinnen stormet da bort og klubbet til sin motstander med kalkunen, ifølge sikkerhetsvakt Jeff Evans. Kunden kom sjokkert og gråtende tilbake til butikken med hårtuster revet ut, forteller han.

Historien er bare ett eksempel på fenomenet britiske aviser har døpt «juleraseri». Et annet eksempel er Liz Mace som ble lei av at hennes mann og fem barn slanget seg foran TVen mens hun selv måtte slite med juleforberedelsene. Resolutt tok hun med seg TV-apparatet og kastet det ned trappen foran huset.

- Etter det første sjokket kom de seg opp, pyntet treet og hjalp til med juledekoreringen, forteller Mace, som sier hun gle der seg til å spille brettspill framfor å se på TV i jula.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer