- Kall meg bare millionær

Et smil kostet han på seg, vaktmesteren (63) fra Oslo som i går ble lottomillionær. Men etterpå gikk han ned i kjelleren på Ullevål Frukt og Tobakk for å arbeide videre med en mur. Vinnerkupongen var kjøpt i kiosken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

63-åringen er en av åtte mann i et spillelag tilknyttet kiosken ved Ullevål hageby i Oslo. To av ti andeler ga ham en gevinst på 1,3 millioner.

Da tallene gikk inn hjalp han kioskeier Danh Bao Diep (29) med å sage ned en mur i kioskens kjeller. På en, to, tre ble han millionær, kledd i strikkejakke og med murpuss på buksene.

- Må gjøre ferdig jobben jeg holder på med. Kanskje feirer jeg litt i morgen kveld, sa 63-åringen

Hva han skal bruke pengene på, har han ikke tenkt på.

Samme kupong

Lottolaget har hatt den samme kupongen i 2,5 år. Ingen av dem kjenner hverandre, de kjenner bare Danh Bao Diep som organiserer det hele. 63-åringen er den eneste som har vært med fra starten.

- Jeg synes synd på ham som hoppet av for to uker siden. Han syntes ukesatsen på 103 kroner var for mye, ler Danh Bao Diep (29, som selv ikke er med på laget. En av de heldige, en taxisjåfør på 50 år, kommer innom.

- Herlig

Han kaster seg rundt halsen på kioskeier Diep.

- Jeg lover deg noen slanter. Ellers skal jeg betale ned litt gjeld, og jeg har lenge hatt planer om å kjøpe en leilighet på Kanariøyene, sier 50-åringen.

Kioskeier Diep ringer en tredje vinner på laget:

- Jeg fikk vite det nå, hadde lagt meg fordi jeg er litt forkjølet. Høres utrolig ut. Er det sant? Nå må jeg summe meg, la det synke inn, sier 30-åringen.

Ingen av vinnerne vil ha navnet sitt på trykk i avisa etter seieren:

- Kall meg bare hva du vil, sier den 63 år gamle millionæren.

VINNER OG KIOSKEIER: 63-åringen deltar i det ukentlige lottolaget tilknyttet kiosken til Danh Bao Diep på Ullevål i Oslo. Kioskeieren var overlykkelig på kundenes vegne.