Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kaller inn til ny pressekonferanse

Bistandsadvokat Svein Holden kaller inn til ny pressekonferanse om Anne-Elisabeth Hagen.

INNKALT: Advokat Svein Holden, som representerer Hagen-familien, har kalt inn til pressekonferanse. Video: NTB Scanpix / Christian Wehus Vis mer

Advokat Svein Holden, som er bistandsadvokat for familien til savnede Anne-Elisabeth Hagen, kaller inn til pressekonferanse onsdag klokka 17. Torsdag er det ett år siden 69-åringen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog.

Politiet har siden 31. oktober i fjor etterforsket saken - først i nesten åtte måneder som en bortføring, så som en drapssak.

Til tross for at et av Norges største krimmysterier fremdeles står uoppklart, har politiet uttalt at de har mål om å komme til bunns i saken innen året er over.

Planlagt i et halvt år

I et ferskt intervju med Dagbladet, uttalte politiinspektør Tommy Brøske at viktige spor kan ha gått tapt underveis i etterforskningen. Blant disse er overvåkningsbilder av gjerningspersonene.

Dagbladet kunne også avsløre at politiet har funnet spor av gjerningspersonenes planlegging helt tilbake til i fjor sommer.

Politiet skriver i en pressemelding at de er orientert om onsdagens pressekonferanse. De har imidlertid ingen kommentar til denne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media