FINKJEMMER: Poitiet har søkt etter Agnes Elisabeth Müller siden hun forsvant. Nå kan politiet ha et gjennombrudd i saken og varsler en pressekonferanse klokka 14. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FINKJEMMER: Poitiet har søkt etter Agnes Elisabeth Müller siden hun forsvant. Nå kan politiet ha et gjennombrudd i saken og varsler en pressekonferanse klokka 14. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Kaller inn til pressekonferanse i Agnes-saken

Politiet har sperret av område.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Rogaland kaller inn til pressekonferanse i forbindelse med forsvinningen og drapet på Agnes Elisabeth Müller.

Ifølge Stavanger Aftenblad har politiet sperret av et område i Dørvika i Lysefjorden på Forsand-siden. Politiet ønsker ikke å kommentere om det er gjort funn, men bekrefter overfor avisa at det ble gjort søk i det området i går.

- Vi vil ikke bekrefte eller avkrefte noe før pressekonferansen klokka 14.00, sier Thea Cecilie Engelsen, politiets informasjonskoordinator i Agnes-saken, til Dagbladet.

Den 36 år gamle tobarnsmora har vært savnet siden 16. april. Selv om hun ikke er funnet, mener politiet at hun er drept og den 28. april ble hennes mann (34) pågrepet og siktet for forsettlig drap.

Hun ble sist sett på Oanes ferjekai i Forsand kommune i Rogaland.

Dagbladet kommer med mer.

- DREPT: Politiet mener Agnes Elisabeth Müller (36) er drept. Foto: Politiet
- DREPT: Politiet mener Agnes Elisabeth Müller (36) er drept. Foto: Politiet Vis mer