- Kalte ikke Diana et ludder

Det er prins Philip som blir beskyldt for å ha vært ute og slengt med leppene igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en venn av den avdøde prinsessen som påstår at dronningens ektemann har kalt Diana et ludder og en hore. Ordene han brukte skal ifølge vennen være «harlot» og «trollop». Dronningens ektemann er kjent for sin løsmunnethet og tørrvittigheter som ofte kommer helt galt ut.

Nå rykker Buckingham Palace ut og tilbakeviser anklagene ifølge AP.

Benekter hore-ryktene

Slottet benekter i en pressemelding påstandene som har blitt framsatt av healer Simone Simmons. Diana skal ha vist henne brev fra Philip der prinsen kalte Diana et ludder.

- Prins Philip ønsker å klargjøre at han aldri har brukt de fornærmende ordene som mediene skriver om. Han var heller ikke kort og ufølsom i det han skrev, heter det i meldingen, som var godkjent av prinsen selv.

- Han ser på beskyldningene om at han brukte slike nedsettende ord som en grov forvrengning av forholdet han hadde til sin svigerdatter, og dessuten sårende for hans barnebarn.

Simmons uttalelser kom i de britiske avisene søndag for to uker siden. Dianas butler ble sitert på at han bekreftet at brevene eksisterte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer