Kalte sønnen Adolf Hitler, møtte i retten i naziuniform

Heath Campbell (40) vil ha tilbake foreldreretten til sin yngste sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nynazisten Heath Campbell (40) mistet for tre år siden foreldreretten til barna Adolf Hitler (7), JoceLynn Aryan Nation (6) og Honzlynn Hinler (5). For to år siden ble Heinrich Hons (2) tatt fra ham og hans kone Deborah like etter fødselen.

I går troppet Campbell opp i en familiedomstol i New Jersey og krevde foreldreretten til Heinrich - iført full naziuniform og med Hitler-bart.

- Jeg skal fortelle dommeren at jeg elsker mine barn, og at jeg vil være en far, sa 40-åringen til NBC10.com.

40-åringen leder den nynazistiske grupperingen Hitler's Order og var ledsaget av et kvinnelig medlem - også hun uniformskledd.

Nekter for mishandling Han og nå fraseparerte Deborah mistet foreldreretten etter meldinger om mishandling. Selv hevder de at de aldri har utsatt barna for noe sånt, og at det må være de naziinspirerte navnene som må ligge bak. Embetsverket benekter at dette er tilfellet.

Ekteparet ble først kjent for offentligheten i 2008, etter at et lokalt supermarked nektet å skrive «Adolf Hitler Campbell» på sønnens bursdagskake. Heath og Deborah mente seg utsatt for diskriminering, og et annet supermarked etterkom etter hvert ønsket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer