Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Kamaro»-mannskap i klammeri med politi

Slo seg løs på byen etter redningsaksjon.

REDNINGSAKSJON: En dramatisk redningsaksjon utspilte seg til sjøs fredag ettermiddag. Her hentes mannskap fra autolineren Kamaro opp i helikopter. Foto: Kystvakten
REDNINGSAKSJON: En dramatisk redningsaksjon utspilte seg til sjøs fredag ettermiddag. Her hentes mannskap fra autolineren Kamaro opp i helikopter. Foto: Kystvakten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at mannskapet på 14 ble reddet i land fra autolineren «Kamaro» i går ettermiddag, gikk flere av dem ut på byen i Hammerfest, skriver Nordlys.

Det har ikke gått helt rolig for seg, hevder operasjonssentralen i Vestfinnmark politidsitrikt.

Tvert om melder de om problemer med mannskapet natt til lørdag.

 En ble pågrepet da han nektet å forlate utestedet On i Hammerfest sentrum. Ifølge politiet satte han seg kraftig i motverge og slo etter tjenestemenn. Til slutt så patruljen seg nødt til å bruke pepperspray.

Anmeldes for vold Utestedet vil nå anmelde mannen for skadeverk, og en dørvakt på stedet skal også ha blitt skadet i forbindelse med dette. Mannen sitter nå i politiets varetekt i påvente av avhør.

- Han vil anmeldes for vold mot offentlig tjenestemenn og dette skadeverket, sier Jan Olav Schjølberg, operasjonsleder i Vestfinnmark politidistrikt.

En annen mann fra båten vil også bli anmeldt etter at han startet opp en gravemaskin utenfor politihuset i Hammerfest.

Han skal ha svingt rundt med skuffelen, og prøvde å grave da politibetjentene kom ut for å stoppe ham.

- Det er tatt rutinemessig blodprøve av mannen, og han ble deretter dimittert, sier Schjølberg.

Overstadig beruselse Selv om det kun var to stykker som havnet i klammeri med politiet, lyder rapportene til Vestfinnmark politidistrikt på at flere av mannskapet har slått seg løs på byen.

- Rapportene hit er at de har vært ganske mange, og ganske overstadig beruset, sier operasjonsleder.

HARDT VÆR: Etter å ha blitt reddet i land tok mannskapet på «Kamaro» seg en tur på byen i hammerfest. Foto: Kystvakten
HARDT VÆR: Etter å ha blitt reddet i land tok mannskapet på «Kamaro» seg en tur på byen i hammerfest. Foto: Kystvakten Vis mer