- Kameraten min ble skutt i låret

Forsøkte å stoppe blødningene før nødhjelpen kom.

FIRE SKADD: En perosn opereres i morges etter skuddskadene han fikk utenfor utestedene RÅ og Sir Winston i Karl Johan i natt. Foto: ROGERIO SNARLI
FIRE SKADD: En perosn opereres i morges etter skuddskadene han fikk utenfor utestedene RÅ og Sir Winston i Karl Johan i natt. Foto: ROGERIO SNARLI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre menn i 20-åra ble i natt skutt av en foreløpig ukjent gjerningsmann utenfor utestedene RÅ og Sir Winston på Karl Johan i Oslo.

En jente fikk også skader, men det er ikke på det rene hva dette skyldes. En 29 år gammel mann opereres nå i morgentimene på Aker sykehus.

Skuddramaet skjedde da utestedene skulle stenge for natta og det hersket komplett kaos på stedet under episoden og i minuttene etterpå.

Forsøkte å stanse blødningenDagbladet.no har vært i kontakt med en rekke vitner til hendelsen. En mann som var til stede forteller at en av kameratene hans er blant skuddofrene.

- Kameraten min ble skutt i låret. Vi måtte bruke tamponger jeg fikk låne av en jente til å stoppe blødningene. Vi holdt dem mot sårene, sier vitnet til Dagbladet.no.

Det går en rekke rykter om hva som er bakgrunnen for dramaet. Vitnet Dagbladet.no har vært i kontakt med mener at det hele startet med et slagsmål på utestedet Tiger Tiger i Storgata, et par hundre meter unna Karl Johan.

- Deretter ringte flere fra de ulike sidene etter folk. Mannen som skjøt kom gående ned fra Kirkegata. Da han nærmet seg fyrte han av tre skudd mot menneskene utenfor, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer