<strong>STRID:</strong> Det er fortsatt uroligheter og kamphandlinger i Ukraina - til tross for at det er våpenhvile mellom Russland og Ukraina. Foto: REUTERS/Marko Djurica
STRID: Det er fortsatt uroligheter og kamphandlinger i Ukraina - til tross for at det er våpenhvile mellom Russland og Ukraina. Foto: REUTERS/Marko Djurica Vis mer

Kampene fortsetter ved Donetsk til tross for våpenhvile

- Ikke vært en eneste rolig dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er fortsatt kamper ved byen Donetsk i Øst-Ukraina, tross våpenhvilen som ble inngått i februar.

- Her har det ikke vært en eneste rolig dag siden avtalen ble inngått, sier en av de prorussiske opprørerne ved flyplassen utenfor byen til nyhetsbyrået Reuters.

Selv om våpenhvilen overholdes i det meste av Øst-Ukraina, har sammenstøtene fortsatt ved Donetsk og flere andre byer. Mandag kunne lyden av skudd høres fra begge sider av linjen som skiller opprørere og regjeringsstyrker utenfor Donetsk.

Flyplassen, som var åsted for harde kamper i januar, ligger nå i ruiner. Begge parter beskylder den andre for brudd på våpenhvilen.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer