ENDELIG FORSYNINGER: En isralesk soldater sjekker en tankbil som har levert drivstoff til Gazastripen. I tre timer stanset israelerne angrepene i dag for å slippe inn nødhjelp. Men klokka 16 var kampene i gang igjen. Foto: Amir Cohen/Scanpix/Israel
ENDELIG FORSYNINGER: En isralesk soldater sjekker en tankbil som har levert drivstoff til Gazastripen. I tre timer stanset israelerne angrepene i dag for å slippe inn nødhjelp. Men klokka 16 var kampene i gang igjen. Foto: Amir Cohen/Scanpix/IsraelVis mer

- Kampene i gang igjen på Gazastripen

Israel stanset i tre timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Israel lovet i går å stanse alle angrep mot Gaza i tre timer for å åpne en såkalt humanitær korridor. Dette innebærer at hjelpeforsyninger skal få slippe inn til visse områder av Gaza-stripen.

I dag stanset alle angrep mellom klokka og 16. Men da var hvilen over, Israel gjenopptok de militæreangrepen.
- Bombinga starta igjen på slaget 16.00 da de tre timene hadde gått ut, skriver Mads Gilbert i en epost til Dagbladet.no.

To palestinere ble drept i et israelsk angrep i bydelen Zeitun i Gaza by onsdag ettermiddag, melder NTB.

Væpnede palestinere skjøt samtidig raketter fra Gazastripen mot Israel. To raketter landet nær den israelske byen Beersheva, men ingen personer ble skadd, melder hæren i Israel.

Israel stanset bombardementet i tre timer onsdag for å la nødhjelp slippe fram til Gazastripens krigsrammede befolkning.