Kampklar Arnold og Bush-døtre

Republikanernes landsmøte fyrer opp glam-faktoren i kampen mot Kerry og demokratene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Republikanernes landsmøte er i godt i gang, og det samme er kampen om det hvite hus. Landsmøtet dekkes vegg til vegg av amerikanske medier, og er en gylden og ekstremt viktig mulighet til å sikre og kapre stemmer i valgkampen mot demokratenes John F. Kerry.

Det gjelder å vise at Bush er en stor leder, at kampen mot terrorisme ikke er over, at den frie verden er avhenging av Bush og at økonomien er mye bedre enn du tror.

I natt var det full tv-dekning av landsmøtet og republikanerne hentet fram storskytset i kampen det hvite hus.

Guvernator Arnold Schwartzenegger erklærte at Amerika «is back». Bush sine tvillingdøtre mobbet foreldre og besteforeldre for musikksmaken og gjorde narr sin egen ungdomstid. Kona Laura Bush holdt ifølge amerikanske medier en god tale om hennes ektemanns «arbeid for å beskytte vårt land og bekjempe terror, slik at barn kan vokse opp i en mer fredelig verden».

- Back

Arnold Schwarzeneggers karriere fra Østerriksk bondefattigdom til verdens største brystkasse til verdens største actionstjerne til guvernør er et skoleeksempel på den amerikanske drømmen. Schwarzenegger laget da også et poeng ut av påstanden om at opphav betyr lite eller ingenting for suksess i USA.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer