Kampsportutøver dømt - mishandlet samboeren

I flere måneder mishandlet kampsportutøveren samboeren. Da hun var nær ved å dø, hindret han henne fra å kontakte lege.

DØMT: Mannen møtte i Oslo tingrett, hvor han ble dømt for den omfattende mishandlingen. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
DØMT: Mannen møtte i Oslo tingrett, hvor han ble dømt for den omfattende mishandlingen. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En kampsportutøver er i Oslo tingrett dømt til fem år og fire måneders fengsel for omfattende og grov mishandling av sin samboer. Hendelsene fant sted over flere måneder i 2018 og 2019.

Den fornærmede kvinnen forklarte i retten at det hele startet med at hun ble svært forelsket i den nå dømte mannen. Forholdet utviklet seg imidlertid raskt til et mareritt.

15 slag i ansiktet

Allerede tidlig kom det trusler og verbal krenkelse. kampsportutøveren begynte etter hvert også å vise voldelige tendenser. Det første fysiske tilfellet kom ifølge dommen våren for to år siden, da han dyttet henne så hun falt. Paret hadde da vært sammen noen få måneder. Herfra eskalerte volden kraftig.

I tingrettens dom beskrives en rekke tilfeller både på reiser i utlandet og hjemme i Norge. To av de groveste hendelsene fant sted i leiligheten til samboerparet.

- Ved et tilfelle kastet han henne ned på sengen, og slo henne hardt minst 15 ganger i ansiktet slik at det pep i ørene hennes og hun «så stjerner». Volden medførte blant annet hjernerystelse, lysømfintlighet, brukket nese, blåmerker og hevelser. Skadepotensialet var betydelig, heter det i dommen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer