Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kan aldri være politimann igjen, og han forstår det

Det sier advokatene til Darren Wilson som skjøt og drepte tenåringen Michael Brown.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politimannen som skjøt og drepte den svarte tenåringen Michael Brown i Ferguson i USA, vil aldri kunne fortsette som polititjenestemann, ifølge hans advokater.

Flere har erklært at de vil gi penger for å se Darren Wilson død, sier hans advokater Neal Bruntraeger og Jim Towey til KSDK.

- Realistisk sett vil Darren aldri kunne fortsette som politimann, og han forstår det, sier Towey.

Etter at det ble klart at han slipper tiltale forklarte 28-åringen i et TV-intervju med ABC News at han handlet i selvforsvar og ikke hadde noe valg da han skjøt Brown.

- Det var viktig for ham å fortelle sin historie for å få folk til å forstå hvem han er, og forsøke å tilbakevise noen av ryktene om ham, sier de.

Voldsomme opptøyer brøt ut etter en storjury bestemte at politimannen ikke skal tiltales. Over 400 personer er blitt pågrepet i USA de siste dagene under protester mot beslutningen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling