- Kan åpne ti nye sexklubber

Den halliksiktede lederen av Club 4, Tom Ketil Krogstad, hevder at de har ressurser nok til å bygge ti slike sexklubber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tauer inn kjendiser

Han viser til at de i den 318 personer store medlemsmassen har personer med god økonomi.

- Vi kommer til å fortsette klubbvirksomheten, uansett utfall av denne saken. Vi gjør ikke noe ulovlig, og vil holde oss innenfor lovens rammer, sa Krogstad til Dagbladet i forbindelse med fengslingsmøtet mandag.

Et annet klubbmedlem , 28 år gamle Aasmund Henden, sier at ingen kan hindre dem i å drive slike sexklubber.

- Vi er 318 medlemmer og kan ha sexklubb i 318 privathus om det så gjelder, sier Henden.

Han tar skarp avstand fra påstanden om prostitusjon og hallikvirksomhet i Club 4s lokaler.

- Selv er jeg en helt vanlig familiefar med kjerring, unger, hus og jobb. Jeg er medlem av klubben fordi jeg synes det er herlig å kunne ha sex i et fritt miljø. Vi lever tross alt i år 2000, sier Aasmund Henden.

Advokat Tor Erling Staff, som forsvarer den halliksiktede Club 4-markedsansvarlige Rune Andersen, tror også det vil komme flere slike sexklubber.

- Vi er oppe i en ganske markert åndskamp. På sikt tror jeg borgerskapets holdninger vil tape, og de mer liberale vinner fram, sier Staff, som ser på Club 4 som noe helt nytt, fordi det blant medlemmene er unge familiefolk som tør å stå fram og ta standpunkt.

- Det er ganske spesielt det som skjer. Det er ikke tilfeldig dette, og ikke noe den moralske majoriteten bare kan knipse av, sier Staff.