- Kan bli 20 grader på lørdag!

Men kos deg med vårværet mens det er her.

FINT VÆR: Sånn så det ut i Oslo i går. I dag er det ikke mye verre, og lørdag blir bedre. Foto: Nina Hansen/Dagbladet
FINT VÆR: Sånn så det ut i Oslo i går. I dag er det ikke mye verre, og lørdag blir bedre. Foto: Nina Hansen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sjekk været der du bor på db.no/vaer

(Dagbladet.no): Fredag har vært en god dag værmessig for de som befinner seg i området meteorologene kaller Østafjells. Det har vært godvær også andre steder i landet, og lørdagen ser ut til å bli enda finere.

- Det ser ut til å bli en fin dag og gode temperaturer. Vi har hatt 19 grader i dag, og det er lov å håpe på temperaturer over 20 grader i morgen, sier Kristian Gislefoss, vakthavende meteorologene ved Meteorologisk institutt, til Dagbladet.no.

Østafjells og på fjellet blir det lite vind, og bortsett fra litt mulig morgentåke, ser det fint ut. Det ser også fint ut for Trøndelag og store deler av Vestlandet.- De som skal gå Skarverittet bør få med seg at det kan bli frisk bris fra sør på de høyeste toppene, sier Gislefoss.

- I vest vil lørdagen starte bra. Men det vil bli mer tilskyende om ettermiddagen, og det kan komme noe regn nord på Vestlandet, sier meteorologen.Fra Nord-Norge kan dessverre ikke vente seg spesielt pent helgevær.

- Der vil det bli en god del mer skyer og perioder med regn. Så det er Sør-Norge som stikker av med finværet nå, sier Gislefoss, som legger til at det vil bli pent vær på Svalbard.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer