Villsvinet Elsa

Kan bli avlivet

Villsvinet Elsa i Berlin ble berømt da bilder dukket opp av henne hvor hun løp av gårde med pcen til en nudist og han tok opp jakta.

TYSKLAND: Denne mannen brydde seg lite om at han var naken, da et villsvin stakk av med sakene hans ved badeplassen Teufelsee i Tyskland. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Villsvinet er blitt en fast gjest på badestedet ved Teufelsee i Berlin.

- Denne ville purka og hennes to unger er hyppige gjester ved Teufelsee. De går rolig rundt i full dagslys og leter etter mat der folk bader. De har mistet en hver form for sjenanse. Det har derfor blitt en prioritet å ta dem ut, sier Katja Kammer, sjef for skogbrukstjenesten i Grunewald-distriktet til kringkasteren RBB, skriver The Guardian.

Elsa og hennes to små fikk enorm oppmerksomhet internasjonalt da hun stjal PCen til en nudist og han tok opp jakten på henne splitter naken. Det hele ble foreviget av en fotograf. Elsa la etter hvert fra seg laptopen - trolig da hun fant ut at den ikke var spiselig.

Demonstrasjon

Siden er Elsa og ungene blitt sett mens de går gjennom piknikkurvene og ryggsekkene til folk i området på jakt etter mat.

Men uttalelsene fra skogbrukssjefen om at Elsa kan bli avlivet, har nå ført til en kampanje fra organisasjonen Action Fair Play, som krever at dyret må få leve. Flere demonstranter dukket opp for å protestere søndag.

- For få dager siden dukket det opp bilder i mediene av en mann i nudistseksjonen av Teufelssee som jaget et villsvin som hadde løpt av gårde med laptopen hans i en bag. Disse bildene gledet folk over hele verden. Bare skogbrukstjenesten ser ut til ikke å få noe glede av dette og heller beslutte å skyte purka og ungene, skriver Action Fair Play.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer