TRUFFET MIDT I ØYET:  En russ i Stavanger risikerer å bli blind etter å ha blitt truffet midt i øyet av en kule fra et paintballgevær.   Paintballskytteren på bildet har ikke noe med den alvorlige episoden i Stavanger å gjøre. ILLUSTRASJONSFOTO: ESPEN RØST/DAGBLADET.
TRUFFET MIDT I ØYET: En russ i Stavanger risikerer å bli blind etter å ha blitt truffet midt i øyet av en kule fra et paintballgevær. Paintballskytteren på bildet har ikke noe med den alvorlige episoden i Stavanger å gjøre. ILLUSTRASJONSFOTO: ESPEN RØST/DAGBLADET.Vis mer

Kan bli blind etter paintballskudd

Russejente (19) truffet midt i øyet i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En 19 år gammel kvinne risikerer å bli blind etter at hun mandag kveld ble skutt med paintball i Stavanger.

Skytingen skjedde ved 20.30-tiden mandag kveld på Mariero i Stavanger.

Ifølge Rogalands Avis var det folk i en bil som kom kjørende forbi som skjøt med paintballgevær ut av vinduet mot jenta.

- Hun ble truffet midt i øyet. Nå ligger hun på Stavanger universitetssjukehus med alvorlige øyeskader og risikerer å bli blind, sier vaktleder Ivar Riveland ved Stavanger politistasjon.

Kvinnen var blant flere russ som var samlet på stedet.


Politiet møter russen- Vi vet ikke om det ble skutt fra en russebil eller om det var russ som sto bak ugjerningen. I den anledning skal politiet ha et møte med russen angående feiringen i tiden framover, sier Riveland til Stavanger Aftenblad.

Onsdag skal russen og politiet møtes.

- Vi ser alvorlig på saken. Nå har det verst tenkelige skjedd. Ei ung jente kan miste synet på det ene øyet på grunn av paintballskyting, sier Riveland.

(NTB).