TØFFE TIDER: Kanseler Angela Merkel og Frankrikes president Nicolas Sarkozy holdt seint onsdag kveld en pressekonferanse i Cannes. Sarkozy understreket at den varslede greske folkeavstemningen om EUs krisepakke, i realiteten er et ja eller nei til om Hellas fortsatt skal være del av Eurosonen. Foto: REUTERS/Christian Hartmann
TØFFE TIDER: Kanseler Angela Merkel og Frankrikes president Nicolas Sarkozy holdt seint onsdag kveld en pressekonferanse i Cannes. Sarkozy understreket at den varslede greske folkeavstemningen om EUs krisepakke, i realiteten er et ja eller nei til om Hellas fortsatt skal være del av Eurosonen. Foto: REUTERS/Christian HartmannVis mer

Kan bli gresk folkeavstemning tidlig i desember

Den greske folkeavstemningen om eurolandenes krisepakke kan bli holdt i begynnelsen av desember, ifølge Frankrikes president Nicolas Sarkozy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han mener 4. og 5. desember er aktuelle datoer.

Under en pressekonferanse onsdag kveld understreket Sarkozy at Hellas nå må bestemme seg for om landet fortsatt vil være medlem av eurosonen.

Pressekonferansen ble holdt sammen med Tysklands statsminister Angela Merkel i Cannes i Sør-Frankrike. Ledere fra en rekke land er samlet her i et nytt forsøk på å løse krisen i eurosonen.

Tidligere har det vært antatt at den greske folkeavstemningen ville bli holdt i januar neste år.

(NTB)