Kan bli millionær på Clinton-sex

Jobben som frivillig hjelpearbeider i Det hvite hus kan bli en lukrativ affære for Monica Lewinsky. Amerikansk media overgår hverandre i tilbud, og Lewinsky kan bli millionær på sitt forhold til president Bill Clinton. Hvis hun forteller alt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monica Lewinsky skal ha blitt tilbudt 40 millioner kroner av et amerikansk bokforlag for å fortelle alt om sitt forhold til president Bill Clinton.

  Amerikansk media jakter nå for fullt på historien om Monica og Bill, og byr 25 år gamle Lewinsky millioner for at hun offentlig skal fortelle om sitt forhold til presidenten.

Stående tilbud

Ifølge Aftonbladet skal avisa Star ha tilbudt Monica åtte millioner kroner for å få trykke historien hennes som første amerikanske avis.

  - Jeg kan bekrefte at hun har et stående tilbud fra oss, sier sjefredaktør Phil Bunton i Star.

  Monica Lewinsky har levd i luksus blant annet som følge av at hennes mor har tjent gode penger som forfatter. Nå har Monica regissert sin egen historie, og det kan se ut som om det er vel så lukerativt som morens bestselgere.

  Kvinner som tidligere har hevdet å ha et forhold til Bill Clinton, ser nå sitt snitt til å sope inn litt ekstra kroner:

Sex-trakassering

- Dere skjønner vel nå at alt jeg har fortalt er sant, uttalte Paula Jones etter at presidenten sto fram og innrømmet å ha løyet om sitt forhold til Monica Lewinsky.

  Paula Jones og hennes advokat David Pyke forbereder nå prosessen med å få gjennopptatt saken der Jones anklager Clinton for sextrakassering.

  - Saken vår er sterkt forbedret etter Clintons innrømmelser, og vi tror på erstatning, uttaler Pyke.

  Dessverre for Paula er historien om Clintons blotting på et hotellrom i Little Rock i Arkansas neppe verdt like mye som Monica Lewinskys langvarige forhold til den amerikanske presidenten.

(Dagbladet :på nettet)