Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kan bli utvist etter rumpestunt

Norsk student i trøbbel med universitetet i Bejing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En norsk 25 år gammel student risikerer å bli utvist fra universitetet der han studerer i Bejing.

Årsaken er en litt for heftig opptreden i en fotballkamp mellom lokale studenter og utvekslingsstudenter på University of International Business and Economics, skriver Beijing News.

Etter å ha scoret, løp nordmannen over til motstandernes supportere og skjelte ut heiajentene. Dommeren reagerte umiddelbart og ga han rødt kort.

Da reagerte nordmannen med å dra av seg klærne og vise rumpa til dommeren. Spillere og supportere ble rasende, det ble fullt kaos på banen og kampen ble avblåst.

Den norske studenten og lagkameratene roet seg etter hvert ned og ba om unnskyldning. De har også skrevet et brev der de beklager, som er sendt til universitetet.

Skolen har foreløpig ikke fattet noen beslutning, men sier de tar saken svært alvorlig og truer med hard straff. Ifølge avisa er utvisning en sannsynlig reaksjon. Studenten får straffen sin i løpet av få dager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling