Kan bo gratis i ett år

Selv om Åge Korsvold fikk sparken 4. oktober, lar Storebrand ham fremdeles bo gratis i selskapets eksklusive bolig på Frogner. Markedsprisen er 50000 kroner måneden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Korsvold har 12 måneder på seg til å avgjøre om han vil kjøpe villaen eller ikke.

Den svært spesielle boligavtalen framstår som stadig mer lukrativ. Eksperter på boligutleie i Oslo anslår at Storebrand ville fått minimum 50000 kroner i måneden dersom selskapet hadde leid ut representasjonsboligen til markedspris.

Men den sparkede Storebrand-sjefen betaler ikke én krone til Storebrand for å leie den vel 400 kvadratmeter store boligen.

Bekrefter

Informasjonsdirektør Egil Thompson i Storebrand bekrefter overfor Dagbladet at Korsvold ikke kreves for husleie de nærmeste seks månedene, så lenge han har status som om han var i oppsigelsestida.

- Korsvold har 12 måneder på seg til å avgjøre om han vil kjøpe huset - er det aktuelt å kreve husleie de siste seks månedene av denne perioden?

- I den grad han ønsker å bli boende der, vil det være naturlig å se nærmere på det, sier Thompson.

Luksuriøs

Kristinelundveien 7 ble kjøpt av Storebrand i 1998 for 11,25 millioner kroner. Deretter ble den totalrenovert og innredet for store summer.

- Leieprisen for en slik bolig ligger trolig et sted mellom 50000 og 80000 kroner i måneden, anslår daglig leder i Kastanjen Eiendom i Oslo, Bente Furulund.

Åge Korsvold var ikke tilgjengelig for kommentar i går.

BILLIG BOLIG:</B> Selv om Storbrande har brukt om lag 26 mill. på kjøp og oppussing av luksusboligen i Kristinelundveien på Frogner, slipper fremdeles selskapets avsatte konsernsjef Åge Korsvold å betale husleie.