Kan det være en million på dette Flax-loddet?

Ble solgt for 20 000 kroner.

SELGER HAN EN MILLION? Raymond Johansen fra Vestfold selger dette loddet for 20 000 kroner. På direkten på Radio Tønsberg skal det avsløres om det er noen gevinst på loddet. Faksimile fra Finn.no.
SELGER HAN EN MILLION? Raymond Johansen fra Vestfold selger dette loddet for 20 000 kroner. På direkten på Radio Tønsberg skal det avsløres om det er noen gevinst på loddet. Faksimile fra Finn.no. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For 20 000 kroner solgte Raymond Johansen fra Stokke dette Flax-loddet, der to felt er skrapet. Begge viser en million kroner, og Johansen bestemte seg for å slutte og skrape, og heller selge loddet. 

Johansen la loddet ut på Finn.no i slutten av desember, og i går gikk en ivrig gambler med på å betale for loddet. I tillegg til de 20 000 er også betingelsen at Johansen får 10 prosent av en eventuell millioninntekt,

- Jeg har som regel ikke så mye flaks, og kom på at noen andre har forsøkt å selge lodd på samme måten tidligere, sier den kreative selgeren til Dagbladet.no.

- Må ta noen sjanserEtter salget ble det bestemt at skrapingen av det mulige millionloddet skal foregå på direkten på Radio Tønsberg onsdag morgen, der Johansen jobber som radiovert. Der skal etter planen kjøperen komme med penger, og det vil bli avslørt om det skjuler seg en milliongevinst bak resten av skrapefeltet.

Johansen sier at kjøperen vil være anonym.

- Jeg fikk kontakt med ham på telefon, og da han ville møtes, kom jeg på at vi kunne gjøre det på direkten på radio. Han sa ikke så mye om hvorfor han ville kjøpe loddet, men sa at noen sjanser må man jo ta i livet, forteller Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer